Encoder-system – kalibreringssystemer fra Renishaw

Leder du efter et encoder-system? Hos Fron-Tech forhandler vi Renishaw Magnetiske Enkodersystemer, som anvendes til opmåling, kvalitetssikring og kalibrering.

Vi har specialiseret os i salg og service af maskiner til blandt andet metal- og plastproduktion, og vi har mere end 20 års erfaring med salg af blandt andet Renishaw og tilbehør. Vi leverer til virksomheder i hele Danmark.

LM10- og LM13-enkodere til berøringsfri afkodning

Renishaw har et omfattende katalog af magnetiske enkodersystemer såsom LM10- og LM13-enkodere til berøringsfri afkodning.

Vores magnetiske dreje- og lineære enkodere er yderst præcise. De har en opløsning på op til 13 bits (8192 tællinger) for dreje-enkodere og en opløsning fra 250 µm til 1µm for lineære enkodere. Der er tale om absolutte og inkrementelle versioner med en IP68-tæthed.

Vi er eneforhandler af Renishaw, Montech og Montratec, og vi tilbyder professionel rådgivning, når du skal købe et encoder-system eller lignende. Det sikrer, at du investerer i det helt rette udstyr, som passer til netop dine behov. Samtidig har vi konkurrencedygtige priser på alt vores udstyr, som er blandt markedets bedste løsninger.

Kontakt os for at få information om vores encoder-system

Du er velkommen til at få flere oplysninger om vores encoder- og kalibreringssystemer, hvor vi samtidig kan gennemgå dine ønsker og behov inden for automatisk produktion. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på et encoder-system.

Bliv kontaktet af Jens inden for 24 timer.

Kontakt os for nærmere info

Fron-Tech ApS er eneforhandler i Danmark af Renishaw målesystemer, Montech automationskomponenter og Montratec transportsystem til internlogistik i produktionen. Alle vores produkter er gennemtestede og af højeste kvalitet, så du er sikker på altid at investere i et produkt, der virker som det skal. Er du interesseret i at høre nærmere om, hvad Fron-Tech ApS kan gøre for dig, er du velkomment til at tage kontakt til os på 20 27 69 33 . Du kan også sende os en mail til ft@fron-tech.dk, hvor vi med glæde besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt.

KONTAKT OS