Renishaw probersystemer

Prober - Renishaw probe system - værktøjskontrol til bearbejdningsmaskiner

Trådløs tool-setting med OTS Optisk kommunikation til værktøjs- og emneopmåling:

OMI-2T styrer kommunikation til opmåling af både værktøj (OTS) og emner (OMP40-2 eller OMP60).

  • Forenklet system setup: Kun kabel fra OMI-2T.

  • Fleksibel: Ideel til maskiner med palletteskift.

OTS er en optisk udgave af den almindeligt anvendte TS27R - begge opmåler værktøjer ned til ø1,0mm.

NC3 og NC4 er de berøringsfrie systemer, der kan opmåle værktøjer ned til ø0,03mm.

Med prober fra Renishaw får du altid opmåling, kvalitetssikring og kalibrering i højeste kvalitet. Samtidig får du adgang til det største udvalg af styli/taster, der kan dække ethvert formål. Hos Fron-Tech har vi mere end 20 års erfaring med salg af Renishaw prober og tilbehør. Via professionel rådgivning kan vi derfor sikre dig, at du investerer i det rette udstyr til netop dine behov.

Renishaw værktøjskontrol til bearbejdningsmaskiner inkluderer trådløs tool-setting med OTS(optisk kommunikation til værktøjs- og emneopmåling). OMI-2T styrer kommunikation til opmåling af både værktøj(OTS) og emner(OMP40-2 eller OMP60). Renishaw prober har et forenklet system setup med kabel kun fra OMI-2T. Renishaw proper er fleksibel og ideel til maskiner med paletteskift. OTS er en optisk udgave af den almindeligt anvendte TS27R – begge opmåler værktøjer ned til ø1,0mm. NC3 og NC4 er de berøringsfrie systemer, der kan opmåle værktøjer ned til ø0,03mm.

Find den rette løsning

I vores store udvalg af prober til såvel emne- som værktøjsopmåling på bearbejdningsmaskiner(MT) som emnekontrol på målemaskiner(CMM), finder du nemt den rette løsning til netop dine behov. Som eneforhandler af Renishaw prober i Danmark kan vi desuden tilbyde en konkurrencedygtig pris på nogle af markedets bedste løsninger. Udstyret kan anvendes overalt i industrien, men er særligt populært i den automatiske produktion og til CNC opgaver.

Vil du vide mere om, hvilke fordele du får ved at vælge Renishaw prober til din virksomhed, står vi altid klar med individuel rådgivning på 20 27 69 33.

Få en nøjagtig opmåling med TP200

TP200 er kendt for at levere præcise opmålinger selv ved mange gentagelser. Dette er muligt som en følge af det innovative design, hvor det traditionelle kinematiske princip arbejder sammen med såvel piezoelektrisk hastighedskontrol som strain gauge til bestemmelse af den aktuelle overskridelse af trigger-punktet.

Selve probens krop med målekredsene og styli modulerne er adskilt, så styli kan udskiftes og dermed tilpasses optimalt til aktuelle behov undervejs i processen. Samtidig giver det fleksible design mulighed for at opnå en nøjagtig opmåling af alle emnetyper med styli længder på helt op til 100 mm.

Som alle andre Renishaw prober, er TP200 konstrueret til at øge produktiviteten uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det indebærer blandt andet, at de små afvigelser, som ofte ses ved opmålinger med standard prober, effektivt elimineres. TP200 proben er ydermere pålidelig i brug som følge af den robuste ASIC elektronik. Du sparer derfor både tid og penge.

Foruden TP200 proben fra Renishaw fører vi:

  • TP20, aftageren for den legendariske TP2 probe – er som TP200 med moduler til let og præcis stylus skift. Der fås 7 forskellige moduler med forskellige længder og tastetryk. 
  • SP25 skanneproben, der sammen med TM25-20 modulet kan anvende TP20 modulerne til traditionel Touch-Trigger måling. Dertil kan SP25 skanne med styli på en længde op til 400 mm, når den anvendes med SM25-1 - 4 modulerne. 
  • PH20 5-akse Touch-trigger system til målemaskiner, hvor det er probehovedet i stedet for målemaskinen, der bevæger sig. Derved øges målehastigheden betydeligt. Hovedets motor teknologi er taget fra Revo systemet og kombineret med TP20’s moduler giver det fleksibilitet og præcision ved høj målehastighed. 
  • OMP 40, 400 eller 60 spindelprober med optisk kommunikation - perfekt til hurtig og sikker opmåling af emner. 
  • RMP 40, 60 eller 600 spindelprober, med radiobølger kommunikation til opmåling af emner på maskiner, hvor probe og modtager ikke altid kan ”se” hinanden – f.eks. på 5-aksede eller meget store maskiner. 
  • TS27R probe til kontrol for brud og opmåler længde samt diameter på værktøj ved berøring. 
  • De kompakte NC3 og NC4 systemer til berøringsfri værktøjsopmåling med høj præcision og hastighed.

Dertil fører vi det anerkendte XL80 lasersystem til kontrol og kalibrering af maskiner samt QC20 Balbar, der er den ideelle løsning til hurtig tilstandskontrol.

Bliv kontaktet af Jens inden for 24 timer.

Kontakt os for nærmere info

Fron-Tech ApS er eneforhandler i Danmark af Renishaw målesystemer, Montech automationskomponenter og Montratec transportsystem til internlogistik i produktionen. Alle vores produkter er gennemtestede og af højeste kvalitet, så du er sikker på altid at investere i et produkt, der virker som det skal. Er du interesseret i at høre nærmere om, hvad Fron-Tech ApS kan gøre for dig, er du velkomment til at tage kontakt til os på 20 27 69 33 . Du kan også sende os en mail til ft@fron-tech.dk, hvor vi med glæde besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt.

KONTAKT OS