Skip to main content

Renishaw


En international anerkendt virksomhed

Renishaw er en at verdens førende ingeniørvirksomheder inden for videnskabelig teknologi med ekspertise i præcisionsmålesystemer, enkodersystemer og meget andet. Den internationale virksomhed henvender sig til mange forskellige brancher, hvor blandt andet sundhedssystemet er en af deres helt store kunder. Renishaw råder over mere end 70 kontorer i 35 lande, hvor der er ansat mere end 4000 medarbejdere over hele verden.

Inden for Renishaw forhandler vi:

Fron-Tech ApS er eneforhandler af Renishaw i Danmark

Hos Fron-Tech ApS kan vi kalde os eneforhandlere af produkterne fra Renishaw, og vi leverer derfor naturligvis produkterne til hele Danmark. Denne status giver os en unik viden og erfaring med netop disse produkter, som vi har forhandlet og beskæftiget os med i mere end 20 år. Gennem professionel rådgivning og vejledning, kan vi sikre vores kunder, at de investerer i de helt rette produkter, der passer til netop dem og deres virksomheds behov.

Overblik over Renishaws produkter

Renishaws probersystemer til målemaskiner(CMM) og bearbejdningsmaskiner(MT) sørger for, at du altid får en opmåling, kvalitetssikring og kalibrering af den absolut højeste kvalitet. Systemerne er fleksible og blandt andet ideelt til maskiner med paletteskift, men kan anvendes overalt i industrien.

Renishaws enkodersystemer fås i såvel optisk som magnetiks udførsel og har alle berøringsfri afkodning og høj nøjagtighed hvilket gør positionsmåling hurtig, nem og brugervenlig.

De seneste år er der kommet stigende interesse omkring metal 3D print, som har vist sig at optimere både proces, funktion og materialebrug. Metal 3D print kan bruges til at fremstille både prototyper og færdige emner inden for forskellige brancher, hvor man ønsker optimering af materiale forbrug, strukturer i rør eller et enkelt emne i stedet for en sammenbygning af flere enkelt dele.
Renishaws brugervenlige kalibreringssystemer optimere maskiners dynamiske og geometriske præcision og dermed kvaliteten af produktionen og reducere fejlproduktion inden for forskellige brancher.

Vil du vide mere om Renishaw?

Er du interesseret i at vide mere om Renishaws forskellige produkter, og hvilke muligheder og fordele, der findes inden for de forskellige, er du velkommen til at kontakte Fron-Tech ApS på 20 27 69 33 eller ft@fron-tech.dk.

Bliv kontaktet af Jens inden for 24 timer.