Skip to main content

Bliv kontaktet af Jens inden for 24 timer.


  Profilsystemer af aluminium og konstruktionsprofiler


  Vi tilbyder høj kvalitet og kompetent service

  Er du på udkig efter fleksible konstruktionsprofiler og profilsystemer af aluminium til logistiske opgaver inden for montage? Hos Fron-Tech ApS fører vi som de eneste i landet det anerkendte Quick-Set-modulsystem fra Montech.

  Modulsystemet gør det muligt at opbygge konstruktioner som for eksempel stativer, palettebaner og afskærmninger hurtigt og uden behov for at bore eller lignende. De gennemprøvede svalehalesamlinger giver en hurtig, enkel og ukompliceret opbygning med stor styrke – forskydningsmodstanden i svalehalesamlingen er 3000N.

  Vi har over 20 års erfaring i branchen og servicerer den danske industri i hele Danmark. Derfor kan du forvente høj kvalitet, kompetent service og en konkurrencedygtig pris.

  Nøglefærdige profilsystemer af aluminium til din produktion

  Når du skal integrere konstruktionsprofiler og profilsystemer af aluminium i dit produktionsmiljø, kan du med fordel overveje, om der er behov for en optimering af din montage og samlede produktion. Måske oplever du, at der bruges for megen tid til opbygning, eller at der er et stort spild af materialer, så dine udgifter løber løbsk.

  Vi bidrager gerne med idéer til, hvordan du kan reducere dine produktionsomkostninger. Det kan for eksempel ske ved at supplere med nøglefærdige løsninger fra Montechs brede udvalg. Afhængig af dine behov og din branche kan du supplere med automationskomponenter som for eksempel transportbånd. Her er der mulighed for individuel konfiguration og mange forskellige kombinationer.

  Alle komponenter kan kombineres frit via den integrerede svalehale og har naturligvis den samme høje kvalitet og fleksibilitet som Quick-Sets aluminiumsprofilsystem. Vi tilbyder dem til særdeles konkurrencedygtige priser og naturligvis med to års garanti fra producenten.

  Konstruktionsprofiler til innovative montageløsninger

  Gennem årene har vi hjulpet kunder i mange forskellige brancher med at optimere deres produktion med fokus på at øge både effektivitet og kvalitet. Derfor kan vi også hjælpe din virksomhed med at integrere nye profilsystemer af aluminium, så du opnår resultater allerede fra den første dag.

  Vil du vide mere om, hvilke fordele og muligheder du får med Quick-Sets aluminiumsprofilsystemer, konstruktionsprofiler og de øvrige automationskomponenter fra Montech? Så ring til os på telefon 20 27 69 33.

  Du kan også udfylde kontaktformularen. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud.

  Bliv kontaktet af Jens inden for 24 timer.