Aluminium profil-system fra Montech

Er du på udkig efter fleksible profilsystemer i aluminium til logistiske opgaver i montagen?

Her hos Fron-Tech fører vi som de eneste i landet det anerkendte Quick-Set modulsystem fra Montech, der gør det muligt at opbygge konstruktioner som f.eks. stativer, palettebaner og afskærmninger lynhurtigt uden behov for at bore eller lignende. Aluminium profilsystemernes gennemprøvede svalehalesamling giver hurtig, enkel og ukompliceret opbygning med stor styrke; forskydningsmodstanden i svalehalesamlingen er 3000N.

Vi over 20 års erfaring i branchen og servicerer virksomheder i hele Danmark, hvorfor du kan forvente høj kvalitet, kompetent service og en konkurrencedygtig pris.

Kombiner dit aluminium profil-system med andre løsninger

Når du skal integrere et nyt aluminium profil-system i dit produktionsmiljø, kan du med fordel overveje, om der er behov for en optimering af montagen. Måske oplever du, at der bruges for meget tid til opbygning, eller at der er et stort spild af materialer, så dine udgifter løber løbsk. I det tilfælde bidrager vi gerne med idéer til, hvordan du kan reducere dine produktionsomkostninger ved at supplere nøglefærdige løsninger fra Montechs brede udvalg.

Mange muligheder til din industri

Afhængigt af dine behov og din branche kan du f.eks. supplere med automationskomponenter såsom transportbånd med mulighed for individuel konfiguration og mange forskellige kombinationer.

Alle disse komponenter kombineres frit via den integrerede svalehale og har naturligvis den samme høje kvalitet og fleksibilitet som Quick-Set aluminium profil-system. Dertil forhandles de til særdeles konkurrencedygtige priser og naturligvis med to års garanti fra producenten.

Få hjælp til at optimere dit produktionsmiljø

Her hos Fron-Tech har vi gennem mere end to årtier beskæftiget os med de innovative montageløsninger fra Montech. Gennem årene har vi hjulpet kunder i mange forskellige brancher med at optimere deres produktion med fokus på at øge både effektivitet og kvalitet. På den baggrund kan vi hjælpe dig med at integrere nye aluminium profilsystemer med andre løsninger, så du opnår resultater fra dag et.

Vil du vide mere om, hvilke fordele og muligheder du får med et Quick-Set aluminium profil-system og de øvrige automationskomponenter fra Montech? Så find yderligere information herunder eller ring til os på 20 27 69 33.

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden eller få os til at ringe dig op – vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv kontaktet af Jens inden for 24 timer.

Kontakt os for nærmere info

Fron-Tech ApS er eneforhandler i Danmark af Renishaw målesystemer, Montech automationskomponenter og Montratec transportsystem til internlogistik i produktionen. Alle vores produkter er gennemtestede og af højeste kvalitet, så du er sikker på altid at investere i et produkt, der virker som det skal. Er du interesseret i at høre nærmere om, hvad Fron-Tech ApS kan gøre for dig, er du velkomment til at tage kontakt til os på 20 27 69 33 . Du kan også sende os en mail til ft@fron-tech.dk, hvor vi med glæde besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt.

KONTAKT OS