Skip to main content

Bliv kontaktet af Jens inden for 24 timer.


  Transportbånd og transportsystemer til industrien


  Vi leverer intelligente og fleksible transportører

  Skal du have et nyt transportbånd til din interne produktionslinje, og kigger du på transportsystemer fra Montech? Hos Fron-Tech ApS kan vi bryste os af, at vi gennem mange år – og med faglig stolthed – har udviklet en stor ekspertise inden for implementering af transportørløsninger.

  Vi leverer til den danske industri i hele Danmark, og vi tilbyder både køb og leje af vores produkter. Vores kundekreds tæller især virksomheder inden for montage- og elektronikbranchen. Transportbåndene er for alle, der ønsker at reducere sine produktionsomkostninger og at sikre ensartede produkter med intelligente, fleksible og kvalitetssikrede løsninger.

  Transportsystemer med automatiserede procesbånd

  I over 20 år har vi implementeret enheder fra Montech, som er garant for nogle af markedets absolut bedste og mest pålidelige transportbånd i gummi og mange andre materialer. Montech fremstiller små og store transportsystemer til en lang række brancher inden for blandt andet fødevarer, lægemidler, kosmetisk og meget andet.

  Vi har valgt Montech, fordi deres automatiserede procesbånd er brugervenlige og nemme at betjene. Dertil kommer, at den fleksible transportør optimerer produktionsprocessen og bidrager til et større logistisk overskud, hvilket man kan se på bundlinjen.

  Transportsystemet kan tilpasses, så det matcher dine og din virksomheds behov, hvad enten det er til produktion eller pakning. Fleksibiliteten kommer også til udtryk ved, at systemet løbende kan modificeres eller udvides. Samtidig kan båndets ruller, bredde, hastighed og meget andet varieres.

  Få et uforpligtende tilbud på levering af transportbånd

  Vi tilbyder rådgivning og kyndig vejledning, og du er velkommen til at høre mere om vores transportsystemer. Transportløsningerne fra Montech kan skræddersys til alle slags behov, og vi sørger gerne for, at du nemt og hurtigt kan få leveret de praktiske moduler.

  Du kan ringe til os på telefon 20 27 69 33, eller du kan skrive til os på e-mail ft@fron-tech.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen. Vi glæder os til at høre fra dig, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud på levering af transportbånd.

  Bliv kontaktet af Jens inden for 24 timer.