Transportsystemer og transportbånd fra Montech

Transportbånd er i dag vidt udbredt i et hav af forskellige brancher. Her hos Fron-Tech kan vi bryste os af, at vi gennem mange års erfaring – og med faglig stolthed – har udviklet en stor ekspertise inden for implementering af transportbånd, transport-ruller og transportsystemer.

Vores kundekreds tæller bl.a. virksomheder fra montage- og elektronikbranchen, men transportbånd er for alle, der ønsker at reducere deres produktionsomkostninger og sikre ensartede produkter med intelligente, fleksible og kvalitetssikrede løsninger. Vi servicerer kunder i hele Danmark og tilbyder både køb og leje af vores produkter.

Markedets mest troværdige transportbånd og transportsystemer

I over 20 år har vi implementeret enheder fra MONTECH, som er garant for nogle af markedets absolut bedste og mest pålidelige transportbånd i gummi og mange andre materialer. Montech leverer små og store transportsystemer til en lang række virksomheder, heriblandt fødevarer-industri, lægemiddel-industri, kosmetiske firmaer og meget andet.

Vi har valgt MONTECH, fordi deres automatiserede transportsystemer er enormt brugervenlige og nemme at betjene, ligesom det fleksible system også optimerer produktionsprocessen og bidrager til et større logistisk overskud, hvilket kan ses på bundlinjen.

Et transportsystem fra MONTECH kan tilpasses, så det matcher dine og din virksomheds behov. Fleksibiliteten kommer også til udtryk ved, at systemet løbende kan modificeres eller udvides. Dertil kommer, at båndets bredde, hastighed og meget andet naturligvis kan variere.

Kontakt os i dag for rådgivning og et uforpligtende tilbud

Et transportsystem fra MONTECH kan altså skræddersys til alle slags behov. Vi sørger selvfølgelig for den interne transport med læssemaskine og transportør, så du nemt og hurtigt får leveret de praktiske moduler.

Vi kommer hellere end gerne med rådgivning og kyndig vejledning. Hvis du er interesseret i at høre mere om vores transportsystemer, transportbånd og transportører, skal du endelig ikke tøve med at ringe til os på 20 27 69 33, ligesom du naturligvis også er velkommen til at skrive en e-mail til ft@fron-tech.dk.

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden eller få os til at ringe dig op – vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv kontaktet af Jens inden for 24 timer.

Kontakt os for nærmere info

Fron-Tech ApS er eneforhandler i Danmark af Renishaw målesystemer, Montech automationskomponenter og Montratec transportsystem til internlogistik i produktionen. Alle vores produkter er gennemtestede og af højeste kvalitet, så du er sikker på altid at investere i et produkt, der virker som det skal. Er du interesseret i at høre nærmere om, hvad Fron-Tech ApS kan gøre for dig, er du velkomment til at tage kontakt til os på 20 27 69 33 . Du kan også sende os en mail til ft@fron-tech.dk, hvor vi med glæde besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt.

KONTAKT OS