Skip to main content

Bliv kontaktet af Jens inden for 24 timer.


  Encodersystem: lineær, dreje, absolut, inkrementel, optisk, magnetisk


  Alt i udstyr til opmåling, kvalitetssikring og kalibrering

  Leder du efter et encodersystem? Hos Fron-Tech ApS forhandler vi Renishaw Magnetiske Enkodersystemer, som anvendes til opmåling, kvalitetssikring og kalibrering.

  Det kan være en lineær enkoder, dreje-enkoder eller en absolut enkoder. Det kan også være inkrementelle enkodere, optiske enkodere og magnetiske enkodere.

  Vi har specialiseret os i salg og service af maskiner til blandt andet metal- og plastproduktion i hele Danmark. Vi har mere end 20 års erfaring med blandt andet Renishaw og tilbehør.

  LM10- og LM13-enkodere til berøringsfri afkodning

  Renishaw har et omfattende katalog af magnetiske enkodersystemer såsom LM10- og LM13-enkodere til berøringsfri afkodning.

  Vores magnetiske dreje-enkodere og lineære enkodere er yderst præcise. De har en opløsning på op til 13 bits (8192 tællinger) for dreje-enkodere og en opløsning fra 250 µm til 1 µm for lineære enkodere. Der er tale om absolutte og inkrementelle versioner med en IP68-tæthed.

  Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Dreje-enkoder
  • Lineær enkoder
  • Absolut enkoder
  • Optiske enkodere
  • Magnetiske enkodere
  • Inkrementelle enkodere
  • Andet encodersystem

  Vi er eneforhandler af Renishaw, Montech og Montratec, og vi tilbyder professionel rådgivning, når du skal købe et encoder-system eller lignende måleinstrument. Det sikrer, at du investerer i den helt rette koder, som passer til netop dine behov. Samtidig har vi konkurrencedygtige priser på alt vores udstyr, som er blandt markedets bedste løsninger.

  Kontakt os for at få information om vores encodersystem

  Du er velkommen til at få flere oplysninger om vores encoder- og kalibreringssystemer, hvor vi samtidig kan gennemgå dine ønsker og behov inden for automatisk produktion. Vi råder og vejleder gerne om det rette valg af sensor, transducer og læsehoved til måling af blandt andet position og bevægelse med videre. Vi sender også meget gerne et uforpligtende tilbud på et encodersystem.

  Bliv kontaktet af Jens inden for 24 timer.