Skip to main content

Montech – intelligente og innovative montageløsninger


Intelligent transportsystem

Montech markedsfører grundlæggende modulære komponenter til automatisering af krævende transport, montage og produktionsprocesser. Udover konventionelle transportbånd leverer Montech desuden overførselssystemer samt Quick-set systemer. Montechs transportsystemer kan individualiseres og tilpasses til kundespecifikke løsninger, så løsningen kommer til at passe ind i netop din virksomhed. Montechs intelligente og innovative montageløsninger hjælper virksomheder i forskellige brancher med at optimere produktionsmiljøer samt at øge effektivitet og kvalitet.

Fron-Tech ApS har over 20 års erfaring med Montech

Fron-Tech ApS er eneforhandler i Danmark af Montechs automationskomponenter, hvilket giver os en hel unik viden og erfaring med produkterne, og vi dækker naturligvis hele Danmark. Vi har fx stor erfaring i implementering af Montech moduler samt transportbånd og transportsystemer med TB/TBD/GTB transportbånd.
Udover Montechs transportløsninger, forhandler vi desuden Montech aluminiums profilsystemer, Quick-Set, i aluminium til logistiske opgaver i montagen. Det anerkendte Quick-Set system gør det muligt at opbygge konstruktioner, såsom stativer, palettebaner og afskærmning nemt og hurtigt, som hverken kræver boring eller lignende.

Mulighederne med Montech med mange

Hos Fron-Tech ApS sidder vi med stor viden om Montechs systemer, og hvordan de kan kombineres, hvis du vil optimere procedurerne i din produktionsvirksomhed. Vores viden og råd deler vi med glæde ud af, hvilket kan være med til at reducere dine produktionsomkostninger og spildmateriale. Montechs produkter er naturligvis gennemtestede og forhandles til konkurrencedygtige priser, og desuden får du altid en 2-årsgaranti fra producentens side. Vil du vide mere, om de mange fordele og muligheder, som de intelligente montagesystemer og transportsystemer fra Montech giver dig, er du velkommen til at kontakte Fron-Tech ApS allerede i dag på 20276933 eller sende os en mail til ft@fron-tech.dk. Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål og uddybe fordelene og mulighederne ved vores produkter.

Bliv kontaktet af Jens inden for 24 timer.