Skip to main content

Beskrivelse af vores probe-system fra Renishaw

Renishaws probe-system er værktøjskontrol til bearbejdningsmaskiner. Det har en trådløs tool-setting med OTS-optisk kommunikation til værktøjs- og emneopmåling.

OMI-2T styrer kommunikation til opmåling af både værktøj (OTS) og emner (OMP40-2 eller OMP60). Der er mulighed for et forenklet system-setup, hvor der kun er kabel fra OMI-2T, eller for et fleksibelt setup, som er ideelt til maskiner med paletteskift.

OTS er en optisk udgave af den almindeligt anvendte TS27R – begge opmåler værktøjer ned til ø1,0 mm.

NC3 og NC4 er berøringsfrie systemer, der kan opmåle værktøjer helt ned til ø0,03 mm.

Bliv kontaktet af Jens inden for 24 timer.


  Probe-system – salg og installation af probe-systemer


  Få professionel rådgivning i valg af den rette løsning

  Skal du bruge et Probe-system? Hos Fron-Tech ApS tilbyder vi salg og installation af probe-systemer for virksomheder i hele Danmark. Dermed får du mulighed for opmåling, kvalitetssikring og kalibrering i højeste kvalitet. Samtidig får du adgang til det største udvalg af styli/taster, der kan dække ethvert formål.

  Vi har mere end 20 års erfaring med salg af prober og tilbehør fra Renishaw. Du får naturligvis professionel rådgivning. Det er din sikkerhed for, at du investerer i det rette udstyr, som dækker netop dine behov.

  Find den rette løsning til opmåling og kontrol

  I vores store udvalg af prober til emne- og værktøjsopmåling på bearbejdningsmaskiner (MT) som emnekontrol på målemaskiner (CMM) finder du nemt den rette løsning til din virksomhed. Vi tilbyder råd og vejledning om alt fra valg af den rette probe til installation af probe-systemer.

  Vi kan som eneforhandler af Renishaw-prober i Danmark tilbyde en konkurrencedygtig pris på nogle af markedets bedste løsninger. Udstyret kan anvendes overalt i industrien, men er særligt populært inden for automatisk produktion og CNC-opgaver.

  Få en nøjagtig opmåling med den pålidelige TP200

  TP200 er kendt for at levere præcise opmålinger selv ved mange gentagelser. Dette er muligt som en følge af det innovative design, hvor det traditionelle kinematiske princip arbejder sammen med såvel piezoelektrisk hastighedskontrol som strain gauge til bestemmelse af den aktuelle overskridelse af trigger-punktet.

  Selve probens krop med målekredsene og styli-modulerne er adskilt, så styli kan udskiftes og dermed tilpasses optimalt til aktuelle behov undervejs i processen. Samtidig giver det fleksible design muligheden for at opnå en nøjagtig opmåling af alle emnetyper med styli-længder på helt op til 100 mm.

  Som alle andre prober fra Renishaw er TP200 konstrueret til at øge produktiviteten uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det indebærer blandt andet, at de små afvigelser, som ofte ses ved opmålinger med standardprober, elimineres effektivt. TP200-proben er ydermere pålidelig i brug som følge af den robuste ASIC-elektronik. Du sparer derfor både tid og penge i din produktion.

  Foruden TP200-proben fra Renishaw fører vi:

  • TP20, der er aftageren for den legendariske TP2-probe, og som ligesom TP200 leveres med moduler til let og præcist stylus-skift. Du kan vælge imellem syv moduler med forskellige længder og tastetryk.
  • SP25, som er en skanneprobe, der sammen med TM25-20-modulet kan anvende TP20-modulerne til traditionel Touch-Trigger-måling. Derudover kan SP25 skanne med styli på en længde op til 400 mm, når den anvendes med SM25-1-4-modulerne.

  • PH20, der er et 5-akset Touch-trigger system til målemaskiner, hvor det er probehovedet i stedet for målemaskinen, der bevæger sig. Derved øges målehastigheden betydeligt. Hovedets motorteknologi er taget fra Revo-systemet. Kombineret med TP20’s moduler giver det fleksibilitet og præcision ved høj målehastighed.
  • OMP40-, OMP400- eller OMP60-målprope, som er spindelprober med optisk kommunikation, der er perfekte til hurtig og sikker opmåling af emner.

  • RMP40, RMP60 eller RMP600, der er spindelprober med radiobølger. De anvendes til kommunikation ved opmåling af emner på maskiner, hvor probe og modtager ikke altid kan “se” hinanden. Det kan for eksempel være ved 5-aksede eller meget store maskiner.
  • TS27R-probe, som er til kontrol for brud. Den opmåler længde og diameter på værktøj ved berøring.
  • De kompakte NC3 og NC4, der er systemer til berøringsfri værktøjsopmåling med høj præcision og hastighed.
  • Dertil kommer TRS2, RTS, NC4+ Blue, OMP600 og så videre

  Dertil kommer, at vi fører kalibreringssystemer som for eksempel det anerkendte XL80-lasersystem, der anvendes til kontrol og kalibrering af maskiner, samt QC20 Balbar, der er den ideelle løsning til hurtig tilstandskontrol.

  Bliv kontaktet af Jens inden for 24 timer.


   Hør om installation af probe-systemer og andet udstyr

   Vil du vide mere om, hvilke fordele du får ved at vælge et probe-system fra Renishaw til din virksomhed? Eller har du spørgsmål om vores store udvalg af andre komponenter? Så står vi klar med individuel rådgivning på telefon 20 27 69 33, hvor vi også gerne fortæller mere om installation af probe-systemer. Vi kan endvidere lave et uforpligtende tilbud.