Montech transportbånd og -systemer

20 års erfaring med implementering af transportbånd og -systemer

Transportbånd er i dag vidt udbredt i et hav af forskellige brancher, og her hos Fron-Tech kan vi bryste os af, at vi gennem mange års erfaring og faglig stolthed har udviklet en stor ekspertise med at implementere transportbånd og transportsystemer. Vores kundekreds tæller bl.a. virksomheder fra montage- og elektronikbranchen, men transportbånd er for alle, der ønsker at reducere deres produktionsomkostninger og sikre ensartede produkter med intelligente, fleksible og kvalitetsikrede løsninger. 

Markedets mest troværdige enheder/transportbånd

I over 20 år har vi implementeret enheder fra MONTECH, som er garant for nogle af markedets absolut bedste og mest pålidelige transportbånd. Vi har valgt MONTECH, fordi deres automatiserede transportsystemer er enormt brugervenlige og nemme at betjene, ligesom det fleksible system også optimerer produktionsprocessen og bidrager til et større logistisk overskud, hvilket kan ses på bundlinjen.

Et transportsystem fra MONTECH kan tilpasses, så det matcher dine og din virksomheds behov, og fleksibiliteten kommer også til udtryk ved, at systemet løbende kan modificeres eller udvides. Dertil kommer, at båndets bredde, hastighed og meget andet naturligvis kan også variere.

Kontakt os i dag for rådgivning og et uforpligtende tilbud

Et transportsystem fra MONTECH kan altså skræddersys til alle slags behov, og vi sørger selvfølgelig for levering af de praktiske moduler, ligesom vi naturligvis også hellere end gerne kommer med rådgivning og kyndig vejledning. Så hvis du er interesseret i at høre mere om vores transportsystemer og transportbånd, skal du endelig ikke tøve med at ringe til os 20 27 69 33, ligesom du naturligvis også er velkommen til at skrive en e-mail til ft@fron-tech.dk.

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden eller få os til at ringe dig op – vi glæder os til at høre fra dig.